Merih Demiral'ın yerine Abdülkerim Bardakcı! Atalanta'dan Galatasaray'a 4 milyon euro

Galatasaray'ın sezon başında Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, gösterdiği performansla göz dolduruyor. Avrupa'nın önemli takımlarının radarında olan milli yıldızı Merih Demiral'ın formasını giydiği Atalanta da istiyor.

Merih Demiral'ın yerine Abdülkerim Bardakcı! Atalanta'dan Galatasaray'a 4 milyon euro

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın başarısındaki önemli pay sahibi isimlerden biri de Abdülkerim Bardakcı.

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı'ya İtalya'dan talip çıktı.

Merih Demiral'ın yerine Abdülkerim Bardakcı! Atalanta'dan Galatasaray'a 4 milyon euro - Resim : 1

Akşam'ın haberine göre Atalanta, 28 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Merih Demiral'ı satmayı düşünen Serie A ekibi, milli yıldızın boşluğunu Abdülkerim ile dolduracak.

Bergamo ekibinin, Abdülkerim için sarı-kırmızılılara 4 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 10 pay teklif ettiği belirtildi.

Sarı-kırmızılılar Abdülkerim'i sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Galatasaray ile sözleşmesi 2025'in Haziran ayında sona eren Abdülkerim, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 25 maçta, 2 gol 1 asistlik skor katkısında bulundu.

Galatasaray
Fenerbahçe ilke imza attı! Hem erkekler hem kadınlar... Süper lig 29. hafta maç sonuçları, gol krallığı, Süper Lig son puan durumu Avrupa'nın şampiyonu Cansu Bektaş Kadınlar Euroleague Finali'nde kazanan Fenerbahçe