Masadan eksiliyor dostlar: Efsane stoper Chiellini emeklilik kararı aldı

İtalyan futbolu ve Juventus'un efsane futbolcusu Giorgio Chiellini, 39 yaşında aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. İtalyan stoper, kariyeri boyunca 710 resmi maçta forma giydi ve 21 kupa kazandı.

Masadan eksiliyor dostlar: Efsane stoper Chiellini emeklilik kararı aldı
  • İtalyan futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan Giorgio Chiellini, aktif futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
  • Chiellini, futbolu bıraktığını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu:
"Hayatımdaki en güzel ve en heyecan verici yolculuk oldun. Her şeyim oldun. Seninle eşsiz ve unutulmaz bir yolculuk yaptık. Ama şu anda yeni bir maceraya başlama zamanı. Yeni zorluklarla mücadele etme ve daha önemli ve heyecan verici bir sayfa yazma zamanı."
  • Deneyimli futbolcu kariyeri boyunca Livorno, Fiorentina ve Juventus gibi kulüplerde forma giydi.
  • Giorgio Chiellini kariyeri boyunca 9 İtalya Serie A, 5 İtalya Kupası, 5 İtalya Süper Kupası, 1 Avrupa Şampiyonası, 1 MLS Kupası kazanma başarısı gösterdi.
  • Chiellini kariyeri boyunca 710 resmi karşılaşmada forma giydi ve bu müsabakalarda 44 gol, 29 asistlik performans ortaya koydu. 
Faruk Koca istifa etti Halil Umut Meler'in babasından açıklama Beşiktaş'ın rakibi Prometey Slobozhanske F.Bahçe'de Tırnava mesaisi sürdü