Marco van Basten'den UEFA'ya "Merih Demiral" eleştirisi: "UEFA kim oluyor da"

Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten, UEFA'nın milli futbolcumuz Merih Demiral'a verdiği cezayı eleştirdi. Van Basten, "UEFA kim oluyor da 'Bunu yapamazsınız' diyor? Şimdi yine siyasetin devreye girmesine izin veriyorsunuz ve bir oyuncunun uzaklaştırılmasına karar veriyorsunuz. " dedi

Marco van Basten'den UEFA'ya "Merih Demiral" eleştirisi: "UEFA kim oluyor da"
  • Hollandalı futbol efsanesi Marco van Basten, UEFA'nın milli futbolcumuz Merih Demiral'a verdiği cezayı sert bir dille eleştirdi.
  • NOS'a yaptığı açıklamalarda Van Basten, UEFA'nın politik bir kararla oyuncuları cezalandırmasının yanlış olduğunu belirtti.

"UEFA KİM OLUYOR!"

  • Van Basten, Merih Demiral'a verilen cezanın Türkiye tarafından verilmesi gerektiğini savunarak, "Bu davranışın yanlış olduğu hissine kapıldıklarında cezayı Türklerin vermesi gerekmez mi? UEFA kim oluyor da 'Bunu yapamazsınız' diyor? Şimdi yine siyasetin devreye girmesine izin veriyorsunuz ve bir oyuncunun uzaklaştırılmasına karar veriyorsunuz. Sonra da 'Siyaset yapıyorlar' diyorsunuz, değil mi? Bu gerçekten garip. Futbola sadık kalın!" ifadelerini kullandı.
Van Dijk'tan Barış ve Arda'ya övgü Hakan Çalhanoğlu: Keşke geri çekilmeseydik Eski Spor Müdüründen skandal paylaşım Yarı final eşleşmeleri belirlendi