Manchester'dan Sir Alex Ferguson'a engel: Maçlardan sonra soyunma odasına giremeyecek

Manchester United yönetimi tarafından alınan kararla, kulübün efsane teknik direktörü olarak anılan Sir Alex Ferguson'un maçlardan sonra soyunma odasına girmesi yasaklandı

Manchester'dan Sir Alex Ferguson'a engel: Maçlardan sonra soyunma odasına giremeyecek

Daily Mail'de yer alan habere göre, kulübün yönetimi, Ferguson'dan maçlardan sonra soyunma odasına girmemesini istedi.

Manchester'dan Sir Alex Ferguson'a engel: Maçlardan sonra soyunma odasına giremeyecek - Resim : 1

KULÜP BU KONUDA YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRİYOR

Ferguson'un Old Trafford'da oynanan maçlardan sonra soyunma odasına girmekte serbest olduğu ancak bunu her zaman yapmadığı kaydedildi.

Manchester United'ın Ferguson'ın soyunma odasına girmesinin tamamen yasaklandığını kabul etmediği ancak kulübün bu konuda artık yeni bir anlayış getirmek istediği öne sürüldü.

Manchester United'da soyunma odası ziyaretlerinin bir gelenek olduğu ve Ferguson ile birlikte daha önce David Gill, Mike Edelson ve Sir Bobby Charlton gibi isimlerin de soyunma soyuna girdiği vurgulandı.

Manchester'dan Sir Alex Ferguson'a engel: Maçlardan sonra soyunma odasına giremeyecek - Resim : 2

FUTBOL ELÇİSİ GÖREVİNE DE SON VERİLDİ

The Athletic geçtiğimiz günlerde de Manchester United'ın kulübün küresel futbol elçisi olan Ferguson'ın bu görevine son verdiğini ve efsane teknik adamın sezonun bitmesiyle birlikte kulüpten ücret almayacağını açıklamıştı.

Trabzonspor'un Başakşehir Maçı Hazırlıkları Eren Üçlertoprağı'nın İkinci Dönemi Başladı Hacıosmanoğlu: Yabancı sınırı kalkacak TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan villa vaadi