Manchester United FC - Manchester City kaç kaç?

İngiltere Premier Liginde Manchester United - Manchester City karşı karşıya geldi. Ligin 20. haftasında oynanan Manchester derbisinde kazanan ev sahibi oldu. Manchester United, 1-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda attığı golle lehine çevirdi ve rakibi ile arasındaki puan farkını da bire indirdi. İşte Manchester United - Manchester City maç özeti, maçın önemli anları, golleri

Manchester United FC - Manchester City kaç kaç?

Manchester United - Manchester City maçı izleyenlerin nefesini kesti. Beşiktaş'tan kiralık olarak giden Weghorst, karşılaşmayı tribünden takip etti. Konuk takım, Grealish'in golü ile öne geçmesine rağmen Manchester United, iki dakika arayla iki golle sahadan üç puanla ayrıldı. Premier ligde üçüncü sırada yer alan Manchester United, rakibi ile arasındaki puan farkını da bire düşürdü. 

Manchester United - Manchester City maç özeti izle

MANCHESTER UNİTED - MANCHESTER CİTY MAÇI ÖNEMLİ ANLAR

Premier Lig'in 20. haftasında Manchester United ile Manchester City, Old Trafford Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlanırken, ilk gol konuk ekipten geldi.

Karşılaşmanın 57. dakikasında oyuna giren Jack Grealish, 60. dakikada De Bruyne'nin ortasında kafayı vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 78. dakikasında Casemiro'nun derinlemesine pasında Bruno Fernandes ceza yayı üzerinden tek vuruşla beraberlik golünü attı.

Gol sonrası oyunu eline alan Erik ten Haag'ın öğrencilerinde bu kez sahneye Rashford çıktı. İngiliz futbolcu, 82. dakikada Ferreyra'nın pasında altıpas üzerinden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin geri kalanında başka gol olmazken, Manchester United derbiden 2-1 galip ayrıldı.

Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Manchester United, puanını 38'e yükseltirken, Manchester City 39 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Malacia, Varane, Shaw, Casemiro, Fred, Eriksen, Fernandes, Rashford, Martial

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Ake, Cancelo, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Foden, Haaland

Süper Ligde bugün hangi maçlar var? Trabzonspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lider Galatasaray, Hatayspor'u 4-0 yendi