Manchester United, ilk Türk oyuncusunun Altay Bayındır olması sebebiyle Old Trafford'a Türk bayrağı çekti

Manchester United, ilk Türk oyuncusu olması nedeniyle Altay Bayındır için Old Trafford'a Türk bayrağı astı. O anlar sosyal medyadan yayınlandı.

Manchester United, ilk Türk oyuncusunun Altay Bayındır olması sebebiyle Old Trafford'a Türk bayrağı çekti
  • Manchester United, ilk Türk oyuncusu olması nedeniyle Altay Bayındır için Old Trafford'a Türk bayrağı astı.
  • O anlar sosyal medyadan yayınlanırken, Altay Bayındır, Manchester United'da oynayan ilk Türk oyuncu olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
  • Sezon başında 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır 1 resmi maça çıkarken, 2 gol yedi.

BAŞKONSOLOSTAN MESAJ

İstanbul'da görev yapan İngiliz Başkonsolosu Kenan Poleo, paylaşımı alıntılayarak, "Keşke babam Hasan da Altay‘ın Manchester United‘da oynadığını görebilseydi, çok gurur duyardı! 1958’de Birleşik Krallık’a geldiği günden aramızdan ayrıldığı güne kadar en büyük Manchester United taraftarıydı. Babam için de oyna Altay" ifadelerini kullandı.

ALTAY'DAN BAŞKONSOLOS'A CEVAP

Manchester United forması giyen Altay Bayındır, "Ülkemi ve takımımı en iyi şekilde temsil edebilmek için her gün bu motivasyonla daha fazla çalışıyorum. Keşke babanız Hasan Bey ile tanışma fırsatım olsaydı ama eminim ki o zaten bizlerle gurur duyuyordur. Sevgilerimle" ifadeleriyle Poleo'ya yanıt verdi.

Fatih Terim'in ekibi yarı finalde İstanbul'daki final tarihe geçti Dev maç öncesi şok sakatlık Kerem Aktürkoğlu'nun büyük başarısı