Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan elçilik teklifi

Manchester United ile turnuva öncesinde yollarını ayıran 37 yaşındaki başarılı futbolcu, formunu korumak için bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli yıldıza Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr'dan sürpriz bir teklif geldi. İşte teklifin detayları...

Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan elçilik teklifi

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda performansıyla hayal kırıklığı yaşatan ve milyonları ağlatan Cristiano Ronaldo, yeni takımı için gelen teklifleri değerlendirirken büyük teklif Al-Nassr'dan geldi. Başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr çok büyük bir teklif hazırladı. Marca'nın haberine göre; Ronaldo, 25 yıllık sözleşme, reklam ve sponsorluklarla beraber 500 milyon Euro kazanacak.

Suudi Arabistan yönetiminin de destek verdiği transfer altında, 2030 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapma isteği yatıyor.

Anlaşma sağlanırsa Portekizli oyuncu, futbol kariyerini bitirdikten sonra Suudi Arabistan'ın Dünya Kupası elçiliğini üstlenecek.

Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan elçilik teklifi - Resim : 1

O SÖZLERDEN SONRA YOLLARI AYRILDI
Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'la arasında büyük sorunlar olan Portekizli oyuncu, Ada basınına verdiği röportajda "Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim." demişti. Machester United kurmayları, Ronaldo'nun sözleşmesini bu röportajdan sonra feshetmişti.

Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan elçilik teklifi - Resim : 2

SUUDİ ARABİSTAN'DA GÖRÜNTÜLENDİ
Foot Mercato, Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da çekilmiş fotoğraflarını takipçileri ile paylaşmıştı. Ronaldo, Al Nassr ile transfer görüşmesi yapmak için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitmişti. AS'a konuşan Eintracht Frankfurt CEO'su Axel Hellmann ise "Cristiano Ronaldo bize önerildi. Aslında, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tüm takımlara önerildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Anlaşma sonrasında Ronaldo yıllık 200 milyon Euro kazanacak. Bu miktar ise bir futbolcunun iki buçuk yıllık gelirine denk geliyor.

Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan elçilik teklifi - Resim : 3

Sözleşmenin detaylarının birkaç saat içerisinde belli olması bekleniyor.. 

Galatasaray milli yıldızı istiyor Galatasaray - Keçiörengücü maçı saat kaçta? Beşiktaş son 16'ya yükseldi Fatih Terim'e Altın Ayak ödülü