Manchester United Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Manchester United, Barcelona'yı ağırlacak. İspanya'da oynanan ilk maç 2-2 berabere bitmişti. Son 16 turuna yükselmek isteyen iki takım mücadelesi nefes kesecek. Peki, Manchester United Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Manchester United Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester United ile Barcelona, UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanşında karşılaşacak. İlk maç 2-2 berabere biten maçın rövanşında son 16'ya kalacak takım belli olacak. Kritik maç öncesinde dev maçın canlı yayın saati ve kanalı araştırılıyor. Peki, Manchester United Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçı yayınlayan kanallar...

MANCHESTER UNITED BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Manchester United ile Barcelona, UEFA Avrupa Ligi play off turunda karşılaşacak. Old Trafford'da oynanacak maç, TSİ 23.00'da başlayacak. Maçı, Fransız Turpin C. yönetecek. Manchester United Barcelona maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

ÖNEMLİ OYUNCULAR FORMA GİYEMEYECEK

Manchester United - Barcelona maçında iki takım da ciddi eksikler var.

Ev sahibi takımda Eriksen C. (Bilek sakatlığı), Greenwood M. (Aktif değil), Martial A. (Sakat), van de Beek D.(Diz sakatlığı) nedeniyle forma giyemeyecek.

Barcelona'da ise Dembele (Kas sakatlığı), Pedri (Uyluk sakatlığı) ve Gavi (sarı kart cezalısı) olduğu için oynayamayacak.

MANCHESTER UNITED BARCELONA MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

 Manchester United Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

Manchester United
Koray ve Merih Avrupa'nın zirvesinde Fenerbahçe Konyaspor erteleme maçı ne zaman, saat kaçta? Russell Westbrook Clippers'ta İşte erteleme maçlarında düdük çalacak hakemler