Maça yıldızsız formayla çıkan Fenerbahçe kupa töreninde 5 yıldızlı forma giydi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe, Başakşehir'i Batshuayi'nin golleriyle 2-0 yendi. Sarı-lacivertliler 9 yıl sonra kupa sevinci yaşarken, kutlamalarda bir detay dikkat çekti. Maça yıldızsız formayla çıkan Kanarya, kupa töreninde 5 yıldızlı formayla boy gösterdi.

Maça yıldızsız formayla çıkan Fenerbahçe kupa töreninde 5 yıldızlı forma giydi

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'yla teselli buldu.

Finalde Başakşehir ile karşı karşıya gelen Kanarya, Batshuayi'nin ilk yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve mutlu sona ulaştı.

Maça yıldızsız formayla çıkan Fenerbahçe kupa töreninde 5 yıldızlı forma giydi - Resim : 1

Sarı-lacivertliler, 2014 yılından sonra futbolda ilk kez kupa sevinci yaşadı. Kutlamalara damga vuran olay ise Fenerbahçe'nin giydiği forma oldu.

KUPA TÖRENİNE 5 YILDIZLI FORMA

1959 yılı öncesinde yerel liglerde alınan şampiyonlukların sayılması için TFF'ye başvuran ve 28 şampiyonlukla 5 yıldızı olduğunu iddia eden sarı-lacivertliler, yeni sezon formalarına 5 yıldız ekledi.

Maça yıldızsız formayla çıkan Fenerbahçe kupa töreninde 5 yıldızlı forma giydi - Resim : 2

Kanarya, final maçına 3 yıldızlı formasıyla değil, yıldızsız formasıyla çıktı. Kupa töreninde ise 5 yıldızlı formayla boy gösterdiler.

Maça yıldızsız formayla çıkan Fenerbahçe kupa töreninde 5 yıldızlı forma giydi - Resim : 3

Fenerbahçe
Icardi'nin yeni adresi Suudi Arabistan oluyor! 20 milyon euro'luk teklif... Fenerbahçe ve Başakşehir birbirlerini alkışladı! Jorge Jesus Fenerbahçe'ye 9 sezon sonra kupa kazandırarak veda etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi tebrik etti! Paylaşımdaki isim dikkat çekti