Lionel Messi transfer kararını verdi! Barcelona'ya dönecek mi?

Futbol hayatını ABD'de sürdüren Messi'nin lige verilen 4 aylık sürede Barcelona veya Suudi Arabistan'dan bir takıma kiralık gideceği iddia ediliyor. Arjantinli yıldız transfer konusunda kararını verdi.

Lionel Messi transfer kararını verdi! Barcelona'ya dönecek mi?

Temmuz ayı ortasında Inter Miami'ye 2,5 yıllık imza atan Lionel Messi, bu ay sonunda MLS'in sona ermesiyle birlikte yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak.

BARCELONA VE SUUDİ ARABİSTAN İDDİASI

Messi'yle ilgili söz konusu 4 aylık süre için transfer iddiaları ortaya atılmış ve oyuncunun Barcelona ya da Suudi Arabistan'a kiralanabileceği gündeme gelmişti.

Lionel Messi transfer kararını verdi! Barcelona'ya dönecek mi? - Resim : 1

MESSI TRANSFER DÜŞÜNMÜYOR

Öte yandan Lionel Messi'nin transferle ilgili kararını verdiği iddia edildi. Fabrizio Romano'nun haberine göre Messi'nin Suudi Arabistan ve Barcelona ile bağlantısı olsa da oyuncu herhangi bir takıma kiralanmayı düşünmüyor.

Lionel Messi transfer kararını verdi! Barcelona'ya dönecek mi? - Resim : 2

ŞUBAT AYINA KADAR PROGRAMI HAZIR

Haber detayında Lionel Messi'nin tamamen Inter Miami ve Arjantin Milli Takımı'na odaklandığı ve şubat ayına kadar programının belirlendiği kaydedildi.

Juventuslu yıldıza yasadışı bahis soruşturması Fenerbahçe Beko Valencia deplasmanında Deniz Öncü Endonezya'da piste çıkacak UEFA'dan İsrail kararı! O maç ertelendi