Lionel Messi, Amerika'da şova devam ediyor: Yine gol attı

PSG'den MLS ekibi Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, yeni takımına çabuk adapte oldu. Geçtiğimiz hafta çıktığı ilk maçta, son dakikalarda attığı golle takımına galibiyeti getiren Arjantinli süper star, Atlanta United karşısında da şova devam etti. Messi, sabaha karşı oynanan maçta 2 gol ve 1 asistlik performansla yıldızlaştı.

Amerika'da Lionel Messi fırtınası esiyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1 ekibi PSG'den, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'ye imza atan Arjantinli yıldızın Amerika kariyeri beklenildiği gibi başladı.

Lionel Messi, Amerika'da şova devam ediyor: Yine gol attı - Resim : 1

2 GOL 1 ASİST

Takımı Inter Miami, bu sabaha karşı oynanan maçta Atlanta United'ı 4-1'lik skorla geçti. Müsabakaya damga vuran Messi, oyunda kaldığı 78 dakikaya 2 gol ve 1 asist sığdırdı. 

Geçtiğimiz hafta Inter Miami formasıyla ilk kez sahne alan Messi, 90.dakikada attığı frikik golüyle Amerika'ya merhaba demişti.

Lionel Messi, Amerika'da şova devam ediyor: Yine gol attı - Resim : 2

BUSQUEST DE SAHNE ALDI

Zorlu müsabaka Inter Miami'nin 4-0'lık üstünlüğüyle sona ererken Lionel Messi maçı 2 gol ve 1 asistle tamamladı. Miami'nin gollerini 8 ve 22'nci dakikalarda Messi'den, 44 ile 53'üncü dakikalarda Robert Taylor kaydetti. Inter Miami'de Christopher McVey, 84'üncü dakika kırmızı kartla cezalandırıldı. Atlanta United'da ise Thiago Almada penaltı kaçırdı.

Öte yandan Inter Miami'nin yeni transferlerinden Sergio Busquets maçta 72 dakika, Lionel Messi ise 78 dakika süre aldı.

Lionel Messi, Amerika'da şova devam ediyor: Yine gol attı - Resim : 3

Fransa ABD
LeBron James'in oğlu kalp krizi geçirdi! Galatasaray Litvanya'da sonunu getiremedi Salma Hayek eşiyle tatilde İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder sözleri