Liglerde maçlar ne zaman başlıyor? TFF, Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak açıkladı!

Liglerde maçlar ne zaman başlıyor belli oldu. Hafta sonu oynanan maç sırasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında tüm maçlar süresiz olarak ertelenmişti. Son dakika yapılan toplantıda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, merak edilen bu soruyu yanıtladı. Peki, Süper Ligde maçlar ne zaman başlayacak?

Liglerde maçlar ne zaman başlıyor? TFF, Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak açıkladı!

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Bu saldırı sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu olağanüstü toplanıp maçları süresiz olarak erteleme kararı almıştı. Bugün yapılan basın toplantısı ile maçlar ne zaman başlayacak belli oldu.

Liglerde maçlar ne zaman başlıyor? TFF, Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak açıkladı! - Resim : 1

SÜPER LİGDE MAÇLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, düzenlenen basın toplantısında Süper Lig dahil tüm maçların 19 Aralık Salı günü başlayacağını açıkladı. 

Liglerde maçlar ne zaman başlıyor? TFF, Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak açıkladı! - Resim : 2

16. HAFTA MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

TFF'den yapılan açıklamaya göre bu hafta oynanması planlanan 16. hafta maçları, 10 Ocak 2024'den itibaren oynanacak. 

Liglerde maçlar ne zaman başlıyor? TFF, Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak açıkladı! - Resim : 3

HALİL UMUT MELER TABURCU EDİLDİ!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasındaki karşılaşmanın bitiminde MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın yumruk attığı Meler'in, Acıbadem Ankara Hastanesi'ndeki tedavisi sona erdi.  Meler'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, "Hakemimizi taburcu ettik. Gayet iyi, moralli. Gittiği yerde de kontrollerini olacaktır ama şu an gözündeki şişlik dışında herhangi sorunu kalmadı. Hocamıza sonraki hayatında sağlıklı, başarılı bir mesleki kariyer diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Süper Lig ne zaman başlayacak? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı Fenerbahçe 266. sınavda! Konuk Spartak Trnava Beşiktaş'ta 12 eksik! Lugano kamp kadrosu açıklandı Beşiktaş Avrupa defterini kapatıyor