Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, kariyerini Alman ekibi Union Berlin'de sürdüren Leonardo Bonucci'ye teklif yapmıştı. Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü İtalyan savunmacı ile 6 aylığına anlaşmaya vardı. Deneyimli yıldızın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de, Becao'nun sakatlığı, Djiku'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması, Luan Peres'in ne zaman sahalara döneceğinin belirsizliği ve Samet Akaydin'in daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek için ayrılmak istemesi üzerine stoper arayışı hız kazanmıştı.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 1

Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapmayı planlayan sarı lacivertli takımda gündeme dünyaca ünlü İtalyan stoper Leonardo Bonucci gelmişti.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 2

Sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Union Berlin ile yollarını ayırıp bonservisini eline alması beklenen Bonucci, Fenerbahçe ile görüşme halindeydi.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 3

Sportif Direktör Mario Branco'nun yürüttüğü görüşmeler olumlu sonuçlandı ve deneyimli yıldız Fenerbahçe ile 6 aylığına anlaştı.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 4

36 yaşındaki futbolcu, bu sezon Alman takımında 7'si Bundesliga'da, 3'ü Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 10 maçta forma giydi.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 5

723 dakika saha kalan Bounucci 1 kez fileleri havalandırırken, asist yapamadı.

Leonardo Bonucci Fenerbahçe'ye imzaya geliyor! 6 aylık anlaşma sağlandı - Resim : 6

Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Santos kanunları! İşte yasakları... Arda Güler, Süper Kupa kadrosunda Alman futbol efsanesi hayatını kaybetti Cezalara rağmen Filistin bayrağını dalgalandırıyorlar