Leipzig - Manchester City maçı ŞİFRESİZ Mİ?

Leipzig ile Manchester City, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Almanya'da oynanacak karşılaşmada iki takım da rövanş için avantajlı skoru elde etmek istiyor. Peki, Leipzig Manchester City maçı şifresiz mi yayınlanacak? Leipzig - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Leipzig - Manchester City maçı ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Leipzig, Manchester City'i konuk ediyor. Son sekize kalmak isteyen iki takım da ilk maçta iyi bir skor yakalamanın peşinde. Futbolseverler, Leipzig - Manchester City maçı şifresiz mi merak ediyor. Peki, Leipzig Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın canlı yayın bağlantısı, takımların son durumları

LEİPZİG - MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Leipzig ile Manchester City, 22 Şubat Çarşamba günü karşılaşacak. RB Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ saat 23.00'da başlayacak. TV8'den şifresiz yayınlanacak maçı, Hollanda federasyonundan Serdar Gözübüyük yönetecek.

LEİPZİG - MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI İZLE

Leipzig - Manchester City MAÇI EKSİKLER

Leipzig'te Diallo A. (Diz sakatlığı), Gulacsi P. (Diz sakatlığı), Olmo D.
(Uyluk sakatlığı) karşılaşmada forma giyemeyecek.

Manchester City'de De Bruyne K. (Hastalık), Laporte A. (Hastalık), Mendy B. (Cezalı), Stones J. (Uyluk sakatlığı) önemli maçta oynayamayacak.

Manchester City
Trabzon Avrupa'da 149. maçında Trabzonspor tur için sahaya çıkıyor Fenerbahçe'nin konuğu Partizan Liverpool - Real Madrid maçı golleri, geniş özeti