LeBron James'in oğlu için Covid-19 iddiası: Elon Musk açıkladı

LeBron James'in oğlu Bronny, yaptığı idman sırasında kalp krizi geçirmişti. Durumu stabil olan Bronny, yoğun bakım ünitesinden çıkartılmıştı. Twitter'ın sahibi Elon Musk, kalp krizinin sebebinin Covid-19 aşısı olabileceğini iddia etti.

LeBron James'in oğlu için Covid-19 iddiası: Elon Musk açıkladı

LA Lakers'ın süper starı LeBron James'in oğlu Bronny James, Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde yaptığı bir idman esnasında kalp krizi geçirmişti. 

YOĞUN BAKIMDA

James ailesinin sözcüsü, Bronny'nin durumuyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Bronny James antrenman yaparken kalp krizi geçirdi. Sağlık personeli Bronny'yi tedavi edip hastaneye götürmeyi başardı. Şu anda durumu stabil ve artık yoğun bakımda değil. James ailesi için saygı ve mahremiyet talep ediyoruz ve daha fazla bilgi edindiğimizde medyaya güncelleme yapacağız."
LeBron James'in oğlu için Covid-19 iddiası: Elon Musk açıkladı - Resim : 1
LeBron James ve oğlu

COVİD-19 İDDİASI

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, ünlü ismin çocuğunun geçirdiği kalp krizinin sebebinin Covid-19 aşısı olabileceğini söyledi.

Musk, iddiasında şu ifadelere yer verdi:

"Her şeyin suçunu aşının üzerine atamayız ama aynı şekilde, hiçbir şeyi atfetmemek de olmaz. Miyokardit bilinen bir yan etkisidir. Tek soru, nadir mi yoksa yaygın mı olduğu üzerine. Aşılamadan sonra meydana gelen herhangi bir sağlık sorunu, advers olay olarak kabul edilir. Advers olay aşıdan da kaynaklanabilir, aşıyla ilgili olmayan tesadüfi bir olaydan da kaynaklanabilir."

 LeBron James'in oğlu için Covid-19 iddiası: Elon Musk açıkladı - Resim : 2

ABD
Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'den kadroda iki değişiklik Umut Meraş'ın kaza anı kamerada Fenerbahçe Zimbru maçı saat kaçta, hangi kanalda?