Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? (Fenerbahçe transfer haberleri son dakika)

Lazar Samardzic ismi Fenerbahçe transfer haberleri son dakikada geçiyor. Samardzic'i kadrosuna katmak istediği iddiaları ile Sırp futbolcuya dair bilgiler araştırılıyor. Peki, Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor?

Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? (Fenerbahçe transfer haberleri son dakika)

Fenerbahçe transfer haberleri yakından takip ediliyor. Serie A kulübü Udinese'de ofansif orta saha veya sol kanat oyuncusu olarak oynayan Sırp futbolcu Samardziç'in ismi Fenerbahçe transfer haberlerinde geçiyor. İşte Lazar Samardziç'in futbol kariyeri...

Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? (Fenerbahçe transfer haberleri son dakika) - Resim : 1

LAZAR SAMARDZİC KİMDİR?

Lazar Vujadin Samardzic, 24 Şubat 2002 doğumlu. 22 yaşındaki Sırp futbolcu Almanya'da doğdu. Sırbistan milli takımında oynuyor. 1.84 m boyundaki futbolcu, hücuma yönelik orta saha oyuncusu veya sol kanat oyuncusu olarak görev yapıyor.

20 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunan yıldız oyuncunun kulübü ile olan kontratı da 2026 yılına kadar devam ediyor.

Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? (Fenerbahçe transfer haberleri son dakika) - Resim : 2

Daha önce Almanya’nın köklü ekiplerinden Hertha Berlin ile Leipzig’in başarısı için de top koşturan Samardzic, profesyonel futbol kariyerinde çıktığı 171 maçta 69 gol attı ve 34 de asist yaptı.

Lazar Samardzic kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide, hangi takımda oynuyor? (Fenerbahçe transfer haberleri son dakika) - Resim : 3

Orta sahadaki olağanüstü teknik yeteneği, pas menzili ve vizyonuyla tanınan Samardžić, gerçek bir oyun kurucunun niteliklerini bünyesinde barındırıyor. Oyunun temposunu kontrol etme ve oyunu dikte etme yeteneği gözden kaçmıyor.

İskoçya Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Transfer dönemi ne zaman başlıyor? Yaz transfer dönemi başlangıç tarihi İsviçre Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var?