LASK Linz Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında LASK Linz ile karşılaşacak. Avusturya'da kamp yapan Galatasaray, ilk hazırlık maçına çıkıyor. Peki, LASK Linz Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

LASK Linz Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray, bu akşam kamp yaptığı Avusturya'da LASK Linz ile hazırlık maçı yapacak. Yeni sezonu heyecanla bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, takımını yakından takip ediyor. Bu akşam oynanacak LASK Linz maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

LASK LINZ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Linz bölgesinde sürdürüyor. Bu akşam LASK Linz takımı ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak ve D-Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇ PROGRAMI

Sarı-kırmızılılar, bu süreçte LASK, Fortuna Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma takımlarıyla hazırlık karşılaşması oynayacak.

GALATASARAY KAMP KADROSU

Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı ve Berk Balaban.

Eski Fenerbahçeli tutuklandı Süper Lig Fikstür çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 finali İspanya İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hazırlık maçında ortalık karıştı