Kylian Mbappe, kaçırılma ihtimaline karşı zırhlı araçlar ve konvoy eşliğinde korundu

PSG'nin dünya yıldızı Kylian Mbappe, babasını ziyaret etmek üzere Kamerun'a gitti. Burada kaçırılma ihtimali olduğu için Fransız star, yoğun bir güvenlik eşliğinde babasının evine götürüldü. Kameralara yansıyan o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Fransa Milli Takımı'nın ve Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü yıldızı Kylian Mbappe gündem olmaya devam ediyor. Kariyerini sürdürdüğü Ligue 1 devinde son dönemde yaşadığı problemlerle konuşulan Fransız yıldız, bu kez Kamerun'a yaptığı bir ziyaretle sosyal medya gündemine oturdu.

KORUMALAR EŞLİĞİNDE İLERLEDİ

Yıldız oyuncu, sezona ara verilmesinin ardından tatile çıkmıştı. Babasını ziyaret etmek için Kamerun'a uçan Mbappe, zor anlar yaşadı.

Kylian Mbappe, kaçırılma ihtimaline karşı zırhlı araçlar ve konvoy eşliğinde korundu - Resim : 1

Hücum oyuncusu, babasının evine giderken yaşanabilecek bir kaçırılma tehlikesine karşı yoğun güvenlik önlemiyle korundu. Mbappe'ye bir konvoy eşlik ederken, giydiği kıyafetler de gündeme oturdu. 

Kylian Mbappe, kaçırılma ihtimaline karşı zırhlı araçlar ve konvoy eşliğinde korundu - Resim : 2
Mbappe'nin giydiği kıyafet
Fransa
G.Saray PSG ve Icardi ile anlaştı! Fransız basını yazdı... PSG tarihine geçen imza F.Bahçe istiyordu G.Saray devreye girdi Spurs Popovich ile 5 yıl daha