Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: Adaylığım söz konusu değil

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, göreve tekrar aday olmayacağını ve yapılacak istişareler sonrası yeni başkanın gelecek hafta belirleneceğini söyledi.

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç: Adaylığım söz konusu değil

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki merkezinde gerçekleşen toplantıda, vakfın yeni başkanı için görüşmeler yapıldığı ve yeni başkanın haftaya açıklanacağı bildirildi.

Toplantı sonrası Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Başkanlık hakkında herkes istişare etti ve görüşlerini belirtti. Bugünkü tarih bizim ilk genel kurul tarihimiz. Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz ikinci toplantımızda hem başkan hem de yönetim kuruluna karar verip açıklayacağız. Bugün aynı zamanda önümüzdeki Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri de konuşuldu. Federasyon başkanlığı seçiminde aday olmak isteyen kişilerin bizlere talebi oldu. Kulüpler Birliği'ne sunum yapmak istediklerini söylediler. Kimleri hangi şartlarda dinleyeceğimizi de bugün aramızda istişare ettik. Birkaç yönetimsel konumuz vardı, onları konuştuk. Güzel bir katılım oldu. Epeydir bir araya gelip görüşemiyorduk. Başkanlarımızın bir kısmı milli maça gidecekler. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kura konusunda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Milli takımı konuştuk. Sponsorluklarla alakalı birkaç karar alındı" diye konuştu.

Kahin köpek Furry'den yeni tahmin! Beşiktaş'tan, Türkiye-Hollanda maçı için çağrı Galatasaray'dan yeni sponsorluk anlaşması Fenerbahçe o isim için Mourinho'yu devreye sokacak