Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u Kerem, Icardi ve Boey'in golleriyle 3-1 mağlup etti. Mücadelede, özellikle Adana Demirspor lehine verilen penaltı tartışma yarattı. Teknik Direktör Okan Buruk, maçın ardından pozisyonu, "Kuralın ne olduğunu öğrenirsek, bu pozisyon penaltı mı daha iyi anlayacağız. Farklı statlarda, farklı kararlar veriliyor" şeklinde yorumladı.

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak
  • Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor'u Kerem, Icardi ve Boey'in golleriyle 3-1 mağlup etti.

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak - Resim : 1

  • Mücadelenin 45. dakikasında Adana Demirspor'un kazandığı penaltı birçok tartışmaya konu oldu. Teknik Direktör Okan Buruk, bu penaltı pozisyonu ve Kopenhag maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte satır başları...

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak - Resim : 2

"FARKLI STATLAR FARKLI KARARLAR"

  • "İlk yarının sonundaki penaltı golü... Kuralın ne olduğunu öğrenirsek, bu pozisyon penaltı mı daha iyi anlayacağız. Farklı statlarda, farklı kararlar veriliyor. Penaltı verilebilir, saygı duyuyorum. Buna penaltı veriliyorsa, bütün hakemler bu pozisyonların hepsine penaltı vermeli. Herkesin istediği standart olması."

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak - Resim : 3

"AVRUPA LİGİ AKLIMIZDA YOK"

  • "Parken Stadı'nda önemli bir maça çıkacağız. Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek istiyoruz. İyi oyunculara sahibiz, gruplarda iyi maçlar oynadık. Son 16'da bu oyunları oynarız. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız futbol ileriye doğru bize ümit veriyor. İnşallah Türk futbolu için önemli bir gece olur. İkinci yol Avrupa Ligi ama bu aklımızda şu an yok."

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak - Resim : 4

"DAVINSON VE ZIYECH PAZAR GÜNÜ..."

"Davinson Sanchez koşulara başladı. Her şey yolunda giderse pazar günü bizimle antrenman yapmasını düşünüyoruz. Sonra karar vereceğiz. Hakim Ziyech'i de yavaş yavaş deneyeceğiz. Pazar günü net şekilde durumlarını göreceğiz ve karar vereceğiz. Oyuncularımız oynamak istiyor. Ancak önemlisi sağlıklı ve %100 şekilde oynamaları."

Kopenhag maçı hakkında Okan Buruk: Ziyech ve Sanchez pazar günü koşulara başlayacak - Resim : 5

Galatasaray
Aslan, sahasında kazandı Quaresma'ya Beşiktaş sorusu G.Saraylı kadın judocular Devler Ligi'nde zirveyi hedefliyor Milletler Ligi'nin ilk haftasına Antalya'da