Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray, Şampiyonlar Liginde gruptaki son maçını Kopenhag ile yapacak. Deplasmanda oynanacak maç, Galatasaray'ın turnuvadaki kaderini belirleyecek. İki takımın da grupta beşer puanı bulunuyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, hangi sonuçla tur atlar?

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Şampiyonlar Ligi gruplardaki maçlar gelecek hafta sona eriyor. Temsilcimiz Galatasaray, A grubunda son maçını Kopenhag ile deplasmanda yapacak. Beşer puanı olan iki takım da maçtan galip ayrılmak istiyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar?

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar? - Resim : 1

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kopenhag ile Galatasaray, Şampiyonlar Liginin 6. haftasında Danimarka'da karşı karşıya gelecek. 12 Aralık 2023 Salı günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 23.00. Kopenhag Galatasaray maçı Exxen'den yayınlanacak.

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar? - Resim : 2

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, son maçını Manchester United ile yaptı ve İstanbul'da oynanan karşılaşma 3-3 bitti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 5' çıkardı.

Kopenhag ise Bayern Münih ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak puanını 5'e çıkardı. Bayern Münih 13 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar? - Resim : 3

A grubunda Kopenhag 5 puan ve -1 averajla ikinci, Galatasaray -2 averaj ve 5 puanla üçüncü sırada. Son sırada ise Manchester United 4 puan ve -2 averajla yer alıyor.

Galatasaray'ın bu gruptan çıkması için Kopenhag deplasmanında mutlaka galip gelmesi gerekiyor. Galibiyet dışında Galatasaray, Devler Ligine veda edecek. Galatasaray berabere kalır da Manchester United Bayern Münih'i yenerse İngiliz ekibi tur atlayan takım olacak.

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray nasıl tur atlar? - Resim : 4

Galatasaray ve Manchester United son maçlarında berabere kalırsa temsilcimiz UEFA Avrupa Liginde yoluna devam edecek.

Galatasaray yenilir ve Manchester United galip gelirse sarı kırmızılı takım grup dördüncüsü olarak Avrupa'ya veda edecek.

 

Galatasaray
Boey için 2 ihtimal var! 4 katı maaş ya da... Fenerbahçe aradığı stoperi Süper Lig'de buldu! Süper Kupa biletleri satışa çıktı Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba'dan ziyaret