Konferans Ligi kura çekimi canlı izle: UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konferans Ligi play off turu kura çekimi bugün yapılıyor. Bu kura çekimine Avrupa Liginin sekiz grup üçüncüleri ile Konferans Liginin sekiz grup ikincisi katılacak. Grubu lider bitiren Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri, bu tur sonunda belli olacak. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konferans Ligi kura çekimi canlı izle: UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Futbolda gözler bugün yapılacak kura çekiminde. UEFA'nın İsviçre Nyon kentinde yapacağı kura çekimi ile Konferans Ligi play off turu eşleşmeleri belli olacak. Fenerbahçe, grubu lider bitirmiş ve son 16 turuna kalmıştı. Peki, Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın linki ve kura çekimine dair detaylar...

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turu kuraları, 18 Aralık Pazartesi günü TSİ 16.00'da çekilecek. Kura çekimi TV8,5'tan canlı şifresiz yayınlanacak. 

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NASIL İŞLİYOR?

Konferans Ligi play off turu kura çekilişine Avrupa Liginde grubunu 3.  bitiren sekiz takım ile Konferans Liginde grubunu 2. bitiren sekiz takım katılacak. Bu takımlar arasında yapılacak kura çekimi ile play off turu oynanacak. Sekiz play-off eşleşmesinin galipleri Mart ayında Avrupa Konferansı Ligi 16 turuna yükselecek ve burada sekiz grup birincisine katılacak.

Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Fenerbahçe'nin rakibi ise play-off turunun sona ermesinin ardından 23 Şubat 2024'de düzenlenecek kura töreninde belirlenecek.

Devler Liginde son 16 turunda eşleşmeler belli oluyor! İŞTE GALATASARAY'IN RAKİBİ Galatasaray'ın Avrupa Ligindeki rakibi bu kura çekimi ile belli oluyor! Leverkusen tam gaz devam