Kızılyıldız Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kızılyıldız Manchester City maçı şifresiz mi?

Kızılyıldız, Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Manchester City'i konuk ediyor. G grubunda yer alan Kızılyıldız'ın sadece bir puanı var. Manchester City ise gruptaki tüm maçlarını kazanarak 15 puana sahip. Peki, Kızılyıldız Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Kızılyıldız Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kızılyıldız Manchester City maçı şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Liginin G grubunda yer alan Manchester City, Kızılyıldız'a son hafta maçında konuk olacak. Manchester City, maça yıldız oyuncusu Haaland'dan yoksun olarak çıkacak. Kızılyıldız Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak, şifresiz mi olacak merak ediliyor.

KIZILYILDIZ MANCHESTER CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kızılyıldız ile Manchester City arasındaki maç, TSİ 20.45'te başlayacak. Aliyar Aghayev tarafından yönetilecek mücadelenin VAR hakemi Alper Ulusoy. Kızılyıldız Manchester City maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

MANCHESTER CITY'DE İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Manchester City'nin genç yıldızı Haaland, sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Kevin de Bruyne'nün sakatlığı ise devam ediyor. Steffen ve Doku'nun maçta yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Ruben Dias, bu maçta kart görmesi halinde son 16 turu ilk maçında cezalı olacak.

MUHTEMEL İLK 11

Kızılyıldız: Glazer; Nedeljković, Dragović, Djiga, Rodić; Stamenić, Mijailović; Lučić, Hwang, Ivanić; Bukari

Man City: Ortega; Lewis, Stones, Aké, Sergio Gómez; Phillips, Kovačić; Bobb, Matheus Nunes, Grealish; Álvarez

 

RB Leipzig - Young Boys maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak belli oldu! Süper Lig ne zaman başlayacak? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı Fenerbahçe 266. sınavda! Konuk Spartak Trnava