Kim Milyoner Olmak İster'e Volkan Demirel sürprizi

Türkiye'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, 29 Ekim özel bölümünde milli sporcuları ağırladı. Milyoner’de yarışan voleybolcu Zehra Güneş’in jokeri 200 bin TL değerindeki soruda jokeri Volkan Demirel oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'e Volkan Demirel sürprizi

Türkiye'nin sevilen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, 29 Ekim Cumhuriyet'in 100.yılı özel bölümünde milli sporcuları ağırladı. Voleybolcu Zehra Güneş, zorlandığı bir soruda joker olarak Volkan Demirel'e danıştı.

SEVİLLA ZAFERİ SORULDU

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, futbolcu olduğu dönemde Türkiye'nin sayılı kalecilerinden biriydi.

Kim Milyoner Olmak İster'e Volkan Demirel sürprizi - Resim : 1

Başarılı file bekçisine, kariyerindeki en destansı anlardan bir tanesi olan 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi son 16'da oynanan Sevilla maçı soruldu. Volkan Demirel, o maçta üç tane penaltı kurtarmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster'e Volkan Demirel sürprizi - Resim : 2

İŞTE O SORU

2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?

A) Fenerbahçe kalecisi tüm golleri yemiştir

B) Sevilla kalecisi tüm golleri yemiştir

C) Fenerbahçe kalecisi üç penaltı kurtarmıştır

D) Sevilla kalecisi üç penaltı kurtarmıştır

Kim Milyoner Olmak İster'e Volkan Demirel sürprizi - Resim : 3

 

Fenerbahçe ligdeki seriyi 10 maça çıkarttı Trabzon ile Karagümrük puanları paylaştı Aboubakar'dan sonra Rosier! Beşiktaş'a bir şok daha Cengiz'den büyük jest! Nutuk hediye etti