Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa ile Beşiktaş, Süper Lig 37. haftasında karşılaşacak. Ligi 2. sırada bitirmek isteyen siyah beyazlılar, Kasımpaşa deplasmanından üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Peki, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 37. haftasında Kasımpaşa, Beşiktaş'ı konuk edecek. 74. puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş, Kasımpaşa maçını galip bitirmek istiyor. Düşme tehlikesini atlatan Kasımpaşa ise galibiyet serisini dörde çıkarmayı amaçlıyor. Başlaması saatler kala maça dair Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? araması arttı. İşte Kasımpaşa BJK maçına dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler.

KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı, bu akşam Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği mücadele saat 19.00'da başlayacak. Kasımpaşa-Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

38. KEZ KARŞILAŞACAKLAR!

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Süper Lig’de bugüne dek 37 kez karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar 23 kez rakibine üstünlük kurarken, Kasımpaşa ise 6 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım 8 defa da sahadan berberlik ile ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'TA 2 EKSİK

Beşiktaş'ta iki futbolcu Kasımpaşa maçında görev alamayacak. Omar Collay cezalı, Onut Bulut ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

3. FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri halinde sezonun son maçı olan Konyaspor mücadelesinde görev alamayacak.

KASIMPAŞA-BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

Kasımpaşa: Günay, Hadergjonaj, Djilobodji, Donk, Yasin, Aytaç, Malsa, Eysseric, Ouanes, Fall, Bahoken

Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Welinton, Masuaku, Redmond, Salih, Amir, Gedson, Cenk, Aboubakar

Beşiktaş JK
Hamsik futbola veda ediyor! TS Alanyaspor maçı saat kaçta? Icardi ile Dursun Özbek'in o anları gündem oldu SON DAKİKA! TFF açıkladı! Dursun Özbek'ten Ali Koç açıklaması