Karim Benzema için Suudi Arabistan iddiası

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'nın Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia ediliyor. İspanyol devi ile sezon sonunda kontratı bitecek olan golcü ile henüz sözleşme yapılmamış olması iddiaları güçlendiriyor.

Karim Benzema için Suudi Arabistan iddiası

Real Madrid'de sayısız başarılara imza atan Benzema için transfer iddiaları sık bir şekilde dillendirilmeye başlandı. Başkent ekibiyle sözleşmesinin sonuna gelen Karim Benzema'nın Suudi Arabistan’ın yolunu tutabileceği öne sürüldü.

KARIM BENZEMA İÇİN TRANSFER İDDİASI
2009-2010 sezonu başında Lyon'dan Real Madrid'e 35 milyon euro karşılığında transfer olan Karim Benzema, La Liga deviyle başarılı 14 yıl geçirdi. Real Madrid'in 35 yaşına gelen Benzema'ya henüz yeni sözleşme teklif etmemiş olması transfer dedikodularını artırmaya başladı.

SUUDİLERİN HEDEFİNDE O VAR
Fichajes'in aktardığı habere göre Karim Benzema da Suudi Arabistan'ın çılgın projesine dahil olabilir. Bu bağlamda oyuncu için devreye giren kulüp ise Al-Ittihad oldu. Suudi temsilcisinin deneyimli golcu için ısrarcı olduğu ve oyuncuya astronomik ücretli bir kontrat önereceği belirtildi.

BENZEMA İLE BİRLİKTE LUKA MODRIC DE PLANLAR ARASINDA
Haber detayında Karim Benzema'nın henüz kararını vermediği bilgisi geçilirken, Suudilerin bir diğer hedefinin ise Luka Modric olduğu aktarıldı. Hırvat yıldız için devrede olan kulübün ise Al-Ahli olduğu belirtildi.

Real Madrid ile bu sezon toplam 37 maça çıkan Karim Benzema 29 gol, 6 asistlik istatistik yakaladı.

UÇK Beşiktaş'ı haklı bulmuştu! Kayseri Onur için Tahkim'e başvurdu! Formula 1 heyecanı ABD'ye taşınıyor Beşiktaş'ta 3 imza birden! İç transferde harekete geçildi Beşiktaş zorlu Antalyaspor deplasmanında