Juventus İnter maçı saat kaçta, şifresiz mi?

Juventus, İtalya Kupası yarı final ilk maçında İnter'i konuk ediyor. Serie A'da liderin çok gerisinde kalan Juventus ve İnter, kupada şampiyonluk peşinde. Futbolseverler, dev maç hangi kanalda, şifresiz mi merak ediyor. Peki, Juventus - İnter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus İnter maçı saat kaçta, şifresiz mi?

İtalya Kupası'nda dev maç! Yarı final ilk maçında Juventus İnter ile karşı karşıya gelecek. Ligde şampiyonluktan uzak iki takım arasındaki mücadele heyecanla bekleniyor. İki takım da finale kalabilmek için avantajlı skoru yakalamaya çalışacak. Peki, Juventus İnter maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Juventus İnter maçı şifresiz kanalda mı?

JUVENTUS İNTER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya Kupası yarı final ilk maçında bugün Juventus ile Inter karşı karşıya gelecek. Allianz Stadı'nda TSİ saat 22.00'de başlayacak heyecan dolu karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

JUVENTUS İNTER MAÇI CANLI ŞİFRESİZ İZLE

Juventus İnter maçı saat kaçta, şifresiz mi? - Resim : 1

JUVENTUS İNTER 248. KEZ KARŞILAŞACAK!

"Derby d'italia" adıyla anılan 114 yıllık rekabette, iki takım 247'si resmi toplam 261 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçların 116'sını Juventus, 81'ini İnter kazanırken, taraflar 64 maçta yenişemedi.

Juventus İnter maçı saat kaçta, şifresiz mi? - Resim : 2

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Juventus'da Ihattaren M. ve Pogba, bu önemli karşılaşmada yer alamayacak. Bonucci, Chiesa, Kaio Jorge'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Konuk takım İnter'de ise D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Hakan Çalhanoğlu sakatlıkları nedeniyle dev maçta sahada olamayacak. Dimarco'nun ise forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.

Inter
LeBron'dan Musk'a: 5 dolar bile ödemem G.Saray''ın Icardi planı hazır! Zaniolo taktiği... NCAA'de şampiyon UConn Huskies oldu Burak Yılmaz için Beşiktaş iddiası! Bu kez yeni görev...