JUVENTUS FROSINONE MAÇI ŞİFRESİZ İZLE: Juventus Frosinone maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus, İtalya Kupası çeyrek finalinde Frosinone'yi konuk edecek. Yarı finale kalmak isteyen iki takımın mücadelesini sporseverler şifresiz kanaldan izleyebilecek. Peki, Juventus Frosinone maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

JUVENTUS FROSINONE MAÇI ŞİFRESİZ İZLE: Juventus Frosinone maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Kupasında heyecan devam ediyor. Yarı finalde Juventus'un rakibi Frosinone. Önceki turda Napoli'yi 4-0 yenen Frosinone, Juventus'u da eleyerek yarı finale çıkmak istiyor. Juventus ise 2022'de kazandığı İtalya Kupasını bir kez daha müzesine götürmek istiyor.

JUVENTUS FROSINONE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya Kupası çeyrek final mücadelesinde Juventus Frosinone maçı bu akşam oynanacak. Allianz Stadyumunda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'da başlayacak. Juventus Frosinone maçı TRT Spor'dan şifresiz naklen yayınlanacak.

spor/" target="_blank" rel="noopener nofollow">Juventus Frosinone maçı canlı izle

TAKIM HABERLERİ

Juventus'da Federico Chiesa ve Andrea Cambiaso kadroya alınırken Manuel Locatelli'nin de cezası bitti. Adrien Rabiot, Moise Kean ve Mattia De Sciglio sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Frosinone, Juventus'un kiralık oyuncuları Matias Soule, Kaio Jorge ve Enzo Barrenechea üçlüsüne güveniyor. Sakatlıkları nedeniyle Anthony Oyono, Riccardo Marchizza ve Jaime Baez'den yoksunlar ancak Pierluigi Frattali Serie A'daki cezasının ardından oynayabilir.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Juventus: (3-5-2)

Perin;

Gatti, Bremer, Rugani;

Cambiaso, Miretti, Locatelli, McKennie, Kostic;

Yildiz, Milik

Frosinone: (4-3-3)

Turati;

Monterisi, Okoli, Bonifazi, Lirola;

Mazzitelli, Barrenechea, Harroui;

Soule, Jorge, Ibrahimovic

 

Colley ve Sowe uçakta dehşeti yaşadı! Barcelona Osasuna kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Kupası'nın formatı değişti