Juventus Arsenla Dortmund ve Atletico Madrid Semih Kılıç için sıraya girdi

Beşiktaş'ın son döneme damga vuran genç yıldızı Semih Kılıçsoy için Juventus, Arsenal, Dortmund ve Atletico Madrid'in sıraya girdiği iddia edildi. 10 maçta 7 gollük performans sergileyen Semih Kılıçsoy için İtalyan devi Juventus'un scout ekibini görevlendirdiği belirtildi.

Juventus Arsenla Dortmund ve Atletico Madrid Semih Kılıç için sıraya girdi
  • Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, Trabzonspor maçındaki performansıyla dünya devlerinin aklındaki şüphelerini giderdi.

Juventus Arsenla Dortmund ve Atletico Madrid Semih Kılıç için sıraya girdi - Resim : 1

JUVENTUS SCOUT EKİBİNİN ROTASI İSTANBUL

  • Trabzonspor'a attığı 2 golle, 10 maçtaki skor sayısını 7'ye çıkartan Kara Kartal'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa futbolunun önde gelen kulüplerinin dikkatini çekti.
  • İngiliz basınında çıkan haberde Aston Villa Sportif Direktörü Monchi'nin Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 10 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Juventus Arsenla Dortmund ve Atletico Madrid Semih Kılıç için sıraya girdi - Resim : 2

İNGİLTERE İSPANYA VE ALMANYA'DAN DEVLER TAKİPTE

  • Monchi, Semih'in sezonu Beşiktaş'ta tamamlamasını sezon bitiminde Aston Villa'ya transfer olmasını önerdi.
  • Almanya'dan Dortmund ve Frankfurt, İngiltere'den Arsenal ve Aston Villa, İspanya'dan Atletico Madrid'in de Semih Kılıçsoy'u yakından takip ettiği belirtildi.

Juventus Arsenla Dortmund ve Atletico Madrid Semih Kılıç için sıraya girdi - Resim : 3

Gaziantep Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor Oyundan alınınca tepki gösterdi G.Saray çeyrek finalde