Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı?

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da yıldız isimlere gelen teklifler değerlendiriliyor. Sarı-lacivertli ekibin en çok istenen iki ismi olan; Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu için Jose Mourinho'dan karar çıktı.

Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı?

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına Topuk Yaylası'nda başladı.

Bu sezon Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrolarından birini kurmak için harekete geçen yönetimin transferde yol haritası da belli oldu.

Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı? - Resim : 1

Milliyet'ye yer alan habere göre, Fenerbahçe'de yönetim, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda teklif alan yıldız futbolcularını takımda tutma kararı aldı.

Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı? - Resim : 2

Sarı-lacivertlilerin özellikle Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde konusunda oldukça tutucu olduğu ve bu isimleri 40-50 milyon euro bandından bir teklif gelmeden elden çıkarmayacağı belirtildi.

Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı? - Resim : 3

40-50 milyon bandında alınacak muhtemel bir satış kararının da teknik direktör Jose Mourinho'nun onayıyla alınacağı iddia edildi.

Jose Mourinho'dan karar çıktı! Fenerbahçe Oosterwolde ve Ferdi'yi satacak mı? - Resim : 4

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin adı İngiliz ekipleriyle anılıyor. Ferdi Kadıoğlu için ise en ciddi talipler Arsenal ve Borussia Dortmund.

Fenerbahçe
Kırkpınar yağlı güreşleri ne zaman başlıyor? Fenerbahçe yeni sezon formalarını tanıttı John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Borna Barisic kimdir, kaç yaşında? Borna Barisic hangi takımda, hangi mevkide oynuyor?