Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler

Fenerbahçe'de 1 numaralı gündem maddesi Jose Mourinho'nun maaşı. Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan Mahmut Uslu, Portekizli hocanın 10.5 milyon euro olarak açıklanan yıllık maliyetine inanmazken, el atından menajeri aracılığıyla para almış olabileceğini ifade etti. Koç ise, Mourinho'nun maliyeti için birkaç hafta önce neden 45 milyon euro dediğini açıkladı.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getirmesinin ardından yaşanan tartışmalar son sürat devam ediyor.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler - Resim : 1

Mourinho'nun maaşı yıllık 10.5 milyon euro olarak KAP'a bildirildi. Ali Koç ise ekibiyle birlikte maliyetin 12 milyon euro olduğunu ifade etti.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler - Resim : 2

"BİZ O MENAJERİ ÇOK İYİ TANIRIZ"

Bir diğer başkan adayı olan Aziz Yıldırım ve ekibi de maaş konusundaki tartışmalara katıldı. Aziz Yıldırım, "Bizle 15 milyon euro'ya anlaştı, daha altına imza atmamıştır herhalde" derken, Mahmut Uslu ise menajer aracılığıyla ödeme yapılmış olabileceğini iddia etti.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler - Resim : 3

Uslu, "Biz Mourinho ile 15'e anlaştık, grup olarak 15'e anlaştık. Gelince bakacağız. Yönetime geleceğiz ve bakacağız. Doğruysa sağ olsun." şeklinde konuşurken, "Fenerbahçe, Mourinho'ya açıktan para vermiş olabilir mi?" sorusunu ise, "Biz o menajeri iyi tanırız, her şey olur" diyerek cevap verdi.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler - Resim : 4

"2 DEĞİL 3 YILLIK HESAPLAMIŞIM..."

Mahmut Uslu'nun iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Ali Koç, daha önce yaptığı, "Mourinho'nun 2 senelik maliyeti 45 milyon euro" şeklinde açıklamasına da açıklık getirdi.

Jose Mourinho el altından para mı aldı? Mahmut Uslu'dan çarpıcı sözler - Resim : 5

Koç, "Bizi Mourinho'ya açıktan para vermekle suçladı. Böyle bir şey düşünsem dahi, kulübümü ateşe atmam. Bu nasıl bir zihniyet? İrfan Can Kahveci transferinde de bu oldu. SPK'ya şikâyet edeceğim dedi. Fenerbahçe'ye 20 sene başkanlık yapan biri böyle bir şey söyleyebilir mi? 45-46 milyon Euro söylemimi, 3 sene olarak hesapladım. 'Aldım, anlaştım' demek ne demektir? İş bitti demektir. Biz, anlaşınca açıklıyoruz. Benim terbiyem böyle. Biz sessiz sedasız devam ettik." dedi.

Fenerbahçe
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü, tesadüfe yol açtı Çebi'nin babası son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu