Jorge Jesus'tan Fenerbahçe camiasına mesaj! "8 yıllık kupa orucunu bozacağız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor maçı öncesinde camiaya şampiyonluk mesajı verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan deneyimli hoca, "Çalışmaya devam. 8 yıllık kupa orucunu bozmanın eşiğine geldik" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe camiasına mesaj! "8 yıllık kupa orucunu bozacağız"

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynayacağı zorlu Trabzonspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Son olarak Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen Kanarya'nın kalan haftalarda kayıp yaşamaya kredisi kalmadı.

Trabzonspor'u sahasında konuk edecek olan sarı-lacivertlilerde deneyimli teknik adam Jorge Jesus'tan sürpriz bir paylaşım geldi.

"8 YILLIK KUPA ORUCU..."

Antrenman görüntülerinden oluşan bir video paylaşan Portekizli hoca, paylaşımına, "Çalışmaya devam. 8 yıllık kupa orucunu bozmanın eşiğine geldik" notunu ekleyerek camiaya mesaj verdi.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe camiasına mesaj! "8 yıllık kupa orucunu bozacağız" - Resim : 1

Süper Lig'de Galatasaray'ın 5 puan gerisinde olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı final ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe
Beşiktaş Saiss'in kararını bekliyor! Juan Mata futbolu bırakacak mı? Şenol Güneş'ten yabancı kuralı önerisi! Rusya'da tutuklanmıştı! 2 yıl sonra maça çıktı