John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor'un istediği John Lundstram futbol kariyeri

John Lundstram, Trabzonspor'un transfer görüşmeleri başlattığı futbolculardan biri. Tam adı John David Lundstram olan futbolcuya dair bilgiler açıklama sonrasında araştırılıyor. Peki, John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi takımda, hangi mevkide oynuyor?

John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor'un istediği John Lundstram futbol kariyeri

John David Lundstram, defansif orta saha pozisyonunda görev yapan İngiliz profesyonel futbolcu. 30 yaşında olan Lundram, son olarak Rangers forması giyiyordu. Fakat 1 Haziran 2024'te serbest kaldı. İşte Trabzonspor'un transfer listesinde olan John Lundstram futbol kariyeri...

John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor'un istediği John Lundstram futbol kariyeri - Resim : 1

JOHN LUNDSTRAM KİMDİR?

18 Şubat 1994 doğumlu olan Lundstram kariyerine Everton'ın akademisinde başladı. İlk profesyonel sözleşmesini Haziran 2011'de imzaladı ancak Everton için hiç ilk on birde forma giymedi. Doncaster Rovers, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool ve Scunthorpe United'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2015 yılında Oxford United'a katılmak üzere Everton'dan ayrıldı.

Oxford'da 104 maça çıktıktan sonra 2017'de Sheffield United'a katıldı. Blades'in yükselmesine yardımcı oldu ve iki sezon boyunca Premier Lig'de onlar için oynadı. Daha sonra Temmuz 2021'de Rangers'a imza attı. Lundstram, İngiltere'nin en iyi dört liginin her birinde gol attı.

John Lundstram kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Trabzonspor'un istediği John Lundstram futbol kariyeri - Resim : 2

İngiltere'yi 17 yaş altı, 18 yaş altı, 19 yaş altı ve 20 yaş altı seviyelerinde uluslararası düzeyde temsil etti ve Üç Aslan için dört resmi gençlik yarışmasında yer aldı.

1 Haziran 2024'te Lundstram'ın Rangers tarafından serbest bırakıldığı ve kulüpteki 3 yılının sona erdiği açıklandı.

Borna Barisic kimdir, kaç yaşında? Borna Barisic hangi takımda, hangi mevkide oynuyor? A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı Mourinho aradığı yıldızı İtalya'da buldu Arnavutluk İspanya EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?