Galatasaray'ın istediği Tanganga kimdir?

Tanganga, Galatasaray transfer haberlerinde geçiyor. Yaz transfer sezonu sürerken Galatasaray için Japhet Tanganga iddiası ortaya atıldı. Sarı kırmızılılar, Japhet Tanganga kimdir, kaç yaşında, hangi takımda, hangi mevkide oynuyor merak ediyor. İşte Japhet Tanganga futbol kariyeri...

Galatasaray'ın istediği Tanganga kimdir?

Galatasaray transfer haberlerinde bugün Tanganga ismi ön planda. Tottenham'da oynayan Kongolu Tanganga, 24 yaşında ve defansta oynuyor. Beşiktaş'ın da istediği oyuncu için Galatasaray, kiralama teklifinde bulundu. Peki, Japhet Tanganga kimdir?

JAPHET TANGANGA KİMDİR?

Japhet Manzambi Tanganga, 31 Mart 1999 tarihinde Hackney, Londra'da Kongolu bir aileden dünyaya geldi. Greig City Academy'den mezun oldu ve 10 yaşında Tottenham'ın genç takım akademisinde futbola başladı.

Galatasaray'ın istediği Tanganga kimdir? - Resim : 1

FUTBOL KARİYERİ

Haziran 2019'da, Tottenham ile olan sözleşmesini 2020'ye kadar uzattı. 24 Eylül 2019 tarihinde, ilk maçına EFL Cup deplasmanında Colchester United karşısında çıktı.

Premier League'deki ilk maçı, 11 Ocak 2020 tarihinde kendi evinde 1-0 yenildikleri Liverpool karşılaşması oldu. Üç gün sonra, FA Cup tekrar maçında Middlesbrough karşısında 90 dakikanın tamamında oynadı ve Spurs maçı 2-1 kazanırken, Tanganga maçın adamı seçildi.

Galatasaray'ın istediği Tanganga kimdir? - Resim : 2

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Tanganga, İngiltere'yi 16, 17, 18, 19 ve 20 yaş altı düzeylerinde temsil etti. 2017 yılında Toulon Turnuvası'nı kazanan İngiltere takımında yer aldı.

Galatasaray kimdir
Türkiye bir basamak daha atladı! Güncel ülke puanı sıralaması Eski 1 numara Wozniacki galibiyetle döndü Adana Demirspor Osijek ile karşılaşacak Beşiktaş Bakü deplasmanında