İtalyan pilot, 33 yılın ardından şampiyon olan Napoli'nin baş harfini göklere yazdı

İtalya Futbol Ligi Serie A'da bitime 5 hafta kala, 33 yılın ardından sonunda şampiyon olan Napoli taraftarları, kutlamalarına devam ederken, olay olacak hareket bir taraftar pilottan geldi. Çılgın pilot, sadece şampiyonluk kutlamalarının çıtasını değil, takımının adını da göklere çıkararak takımının amblemini tam 1 saat 38 dakikada gökyüzüne çizdi.

İtalyan pilot, 33 yılın ardından şampiyon olan Napoli'nin baş harfini göklere yazdı

İtalya Futbol Ligi Serie A'da bitime 5 hafta kala, 33 yılın ardından sonunda şampiyon olan Napoli taraftarları, kutlamalarına devam ediyor.

İtalyan futbol takımının taraftarlarından biri pilot olunca, kutlama tarzı da değişti.

Fanatik pilot, sadece şampiyonluk kutlamalarının çıtasını değil, takımının adını da göklere çıkardı. Çılgın pilot, kullandığı uçak ile takımının amblemini gökyüzüne çizdi.

İtalyan pilot, 33 yılın ardından şampiyon olan Napoli'nin baş harfini göklere yazdı - Resim : 1

1 SAAT 38 DAKİKA
Uçakların hareketlerinin gözlenmesini sağlayan Flightradar24'ün internet sitesinden edinilen verilere göre Napoli taraftarı, toplam 1 saat 38 dakika süren bir uçuş gerçekleştirerek unutulmaz bir kutlamaya imza attı.

TFF Omuz Omuza Gösteri Maçına büyük ilgi Yeni yabancı kuralı belli mi? Spora "engel" yok! 200'den fazla madalya Vincenzo Montella için sürpriz iddia