İtalyan devi Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira'nın peşinde! 30 milyon euro...

Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Kerem Aktürkoğu ve Lucas Torreira, Avrupa'nın dev kulüplerinin takibinde. İtalyan ekibi Lazio, iki yıldız için sarı-kırmızılı takıma teklif yaptı. İşte detaylar...

İtalyan devi Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira'nın peşinde! 30 milyon euro...

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılıların mutlu sona ulaşmasında birçok yıldız büyük rol oynarken, Kerem Aktürkoğlu ve Torreira da o isimlerden oldu.

İtalyan devi Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira'nın peşinde! 30 milyon euro... - Resim : 1

15 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

Galatarasay'da 3. sezonunu geçiren Kerem Aktürkoğlu bu sezon ilk Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon 34 maçta 9 gol, 11 asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu'nun son 2 sezondaki performansı Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantileyen Serie A takımı Lazio, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın kapısını çaldı.

Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Lazio, kadroyu güçlendirmek istiyor. Kanat takviyesi yapmak isteyen mavi beyazlı ekip Kerem Aktürkoğlu'nu listeye aldı.

İtalyan devi Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira'nın peşinde! 30 milyon euro... - Resim : 2

İtalyan ekibi Galatasaray'a ilk teklifini yaptı. Sarı kırmızılılar, Lazio'nun 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 pay talep ettiğini Lazio'ya bildirdi.

TORREIRA İÇİN GELİYORLAR

İtalyanlar Kerem Aktürkoğlu'nun ardından bu kez Lucas Torreira için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İtalyan devi Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Torreira'nın peşinde! 30 milyon euro... - Resim : 3

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre Lazio, Lucas Torreira'yı listesine aldı. İtalyan ekibi 12-15 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ile Uruguaylı yıldıza imza attırabilir.

Lazio, Torreira'nın alternatif olarak ise bu sezonu Monza'da geçiren ve Juventus'a dönen Nicolò Rovella'yı belirledi.

Galatasaray
3 puanlı sisteme Galatasaray damgası! 16 kez... Icardi'ye verdiği sözü tuttu! Ümit Özat saçlarını kırmızıya boyattı Trabzonspor'un yıldızı futbolu bırakıyor F.Bahçelileri çıldırtacak hamle! Muslera ve derbi detayı...