İTALYA KUPASI CANLI MAÇ İZLE: Milan Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AC Milan ve Atalanta İtalya Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geliyor. İtalya Kupasını Milan en son 21 yıl önce, Atalanta ise 61 yıl önce kazanmış. Bugün oynanacak Milan Atalanta maçı canlı yayın bağlantısı haberimizde. Peki, Milan Atalanta maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İTALYA KUPASI CANLI MAÇ İZLE: Milan Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2023-2024 İtalya Kupası çeyrek final turunda Milan ile Atalanta karşılaşacak. Yarı finale kalmak için mücadele edecek iki takım da uzun yıllardır kupa kazanma hasreti yaşıyor. Maç saati yaklaşırken futbolseverler Milan Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak merak ediyor. İşte maçın canlı yayın bilgisi, muhtemel ilk 11'ler...

MILAN ATALANTA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Milan ile Atalanta, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü karşılaşacak. İtalya Kupası çeyrek final maçı Giuseppe Meazza Stadında oynanacak ve karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Milan Atalanta maçı TRT Spor'dan canlı şifresiz yayınlanacak.

spor/" target="_blank" rel="noopener nofollow">Milan Atalanta maçı şifresiz canlı izle

SAKATLIK VE TAKIM HABERLERİ

Milan'da Samuel Chukweze ve Ismael Bennacer milli görev için gittiler ve maçı kaçıracaklar. Alessandro Florenzi büyük olasılıkla oynayamayacak.

Atalanta'da ise Ademola Lookman forma giyemeyecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

AC Milan: Mike Maignan, Davide Calabria, Simic, Theo Hernandez, Jimenz, Yacine Adli, Ruben Loftus-Cheek, Tijjani Reijnders, Rafael Leao, Luka Jovic, Christian Pulisic.

Atalanta: Juan Musso, Marten De Roon, Giorgio Scalvini, Sead Kolasinac, Hans Hateboer, Teun Koopmeiners, Ederson José, Matteo Ruggeri, Mario Pasalic, Miranchuk, Charles De Ketelaere.

Lazio Roma kupa maçı şifresiz izle: Lazio Roma maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın parlayan yıldızı Semih Beşiktaş ilk transferi yaptı! Adana Demirspor'dan ayrılmıştı Futbolda ara transfer dönemi başlıyor