Juventus Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?

Juventus ile Salernitana, İtalya Kupası son 16 turunda karşı karşıya geliyor. 14 kez kazandığı kupayı bir kez daha müzesine götürmek isteyen Juventus, Salernitana'yı elerek çeyrek finale kalmak istiyor. Peki, Juventus Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Juventus Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?

İtalya Kupası son 16 turunda Juventus, Salernitana'yı konuk ediyor. Allianz Stadyumunda oynanacak karşılaşma şifresiz olarak yayınlanacak. geçen yıl yarı finalde elenen Juventus, 15. kez kupayı kazanmak istiyor. Peki, Juventus Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, şifresiz canlı yayın kanal bağlantısı...

JUVENTUS SALERNITANA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya Kupasında Juventus ile Salernitana, çeyrek final için bu akşam karşılaşacak. 4 Ocak Perşembe akşamı oynanacak Juventus Salernitana maçı TSİ 23.00'te başlayacak. Maç TRT Spor'dan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

spor/" target="_blank" rel="noopener nofollow">Juventus Salernitana maçı canlı şifresiz izlemek için tıkla

TAKIMLARDAN SON HABERLER

Allegri, hafta sonu Salernitana ile oynayacakları lig maçını düşünerek Dusan Vlahovic ve Federico Chiesa gibi kilit oyuncuları dinlendirebilir.

Samuel Iling-Junior ve Dean Huijsen gibi gelecek vaat eden yetenekler ön plana çıkabilirken Andrea Cambiaso da cezadan dönüyor.

Salernitana yıldız forvet Boulaye Dia'dan yoksun ancak kısa süre önce takıma yeniden katılan Simy hücum seçenekleri sunuyor.

Lorenzo Pirola ve Grigoris Kastanos'un sakatlıkları kadrolarını zayıflatıyor. Kaleci Guillermo Ochoa sakatlıktan geri dönebilir.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Juventus: (3-5-2)

Perin; Rugani, Huijsen, Gatti; Weah, Miretti, Locatelli, Nicolussi Caviglia, Cambiaso; Yildiz, Milik

Salernitana: (4-2-3-1)

Costil; Sambia, Lovato, Gyomber, Bradaric; Bohinen, Legowski; Botheim, Martegani, Tchaouna; Ikwuemesi

Dakar Rallisi'nde heyecan başlıyor Süper Lig'de 19'uncu haftanın hakemleri belli oldu Beşiktaş istedi G.Saray kaptı! Sola 18'lik bek Djokovic Avustralya'da 5 yıl sonra kaybetti