İstanbulspor Galatasaray erteleme maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor ile Galatasaray, 3. hafta erteleme maçında karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bu akşam oynanacak karşılaşmanın başlama saati ile İstanbulspor Galatasaray maçı canlı nereden izlenir merak ediliyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray erteleme maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor'a konuk olacak. Ligde 13 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, deplasmanda İstanbulspor'u yenip liderlik koltuğuna oturmak istiyor. İstanbulspor ise 2 maç eksiği ve 2 puanla 19. sırada. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte kritik maça dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler...

İSTANBULSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İstanbulspor ile Galatasaray, 26 Eylül Salı günü karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. İstanbulspor Galatasaray maçı beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

SON 18 RESMİ MAÇINDA NAMAĞLUP GALATASARAY

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezona beraberlikle başladı fakat sonraki dört maçını da kazanmayı bildi. Bunun dışında Galatasaray, oynadığı son 18 resmi maçınında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçların sadece üçünde berabere kalan Galatasaray, 15 maçta da galip geldi.

GALATASARAY İLE İSTANBULSPOR 47. RANDEVUDA

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde yarın 47. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda Galatasaray'ın rakibine karşı açık ara üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 46 müsabakada Galatasaray 31, İstanbulspor 5 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Rekabette Galatasaray'ın toplam 104 golüne, İstanbulspor 41 golle yanıt verebildi.

İSTANBULSPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LERİ

İstanbulspor: Jansen, Mehmet, Simon Deli, Duhaney, Vefa Temel, Proca, Ndao, Loshaj, İbrahim, Ethemi, Jakson

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray
"THY Avrupa Ligi'nde kolay maç yok" Trabzon Avcı sonrası istikrar sağlayamadı Aboubakar Süper Lig'e etkisiz başladı Çebi'den istifa çağrılarına flaş yanıt! "Gelip bana anlatın..."