İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finalinin adı kondu! Real Madrid’i dağıtan Manchester City Inter’in rakibi oldu

Şampiyonlar Ligi'nde Inter'in ardından ikinci finalist de belli oldu. Manchester City, Real Madrid'i Bernardo Silva (2), Eder Militao (k.k.) ve Julian Alvarez'in golleriyle 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenecek olan Inter-City final maçı 10 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan’lı Manchester City ile şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finalinin adı kondu! Real Madrid’i dağıtan Manchester City Inter’in rakibi oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İngiliz devi Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İlk maçta rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kalan İngiliz takımı, evinde düzenlenen rövanş maçında 4-0'lık galibiyet ile adını finale yazdırdı.

İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finalinin adı kondu! Real Madrid’i dağıtan Manchester City Inter’in rakibi oldu - Resim : 1

M. City'ye turu getiren golleri 23 ve 37. dakikada Bernardo Silva, 76. dakikada Eder Militao (k.k.) ve 90+1'de Julian Alvarez kaydetti.Geçen sezon trajik şekilde yarı finalde elendiği son şampiyon Real Madrid'den intikamını alan Guardiola'nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'in rakibi oldu.

İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finalinin adı kondu! Real Madrid’i dağıtan Manchester City Inter’in rakibi oldu - Resim : 2

İSTANBUL’DA TÜRK YILDIZLAR KAPIŞACAK
Milli takımımızın yıldızı Hakan Çalhanoğlu Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi finalinde boy gösterecek. Hakan’ın rakibi ise Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan oldu. Hakan ile İlkay, İstanbul’da Avrupa’nın 1 numaralı kupasını kazanmak için kapışacak.

İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finalinin adı kondu! Real Madrid’i dağıtan Manchester City Inter’in rakibi oldu - Resim : 3

4'ÜNCÜ KEZ KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEK
Hakan Çalhanoğlu’nun oynadığı İtalyan devi Inter en büyük kupayı 4'üncü kez müzesine götürmek için İngiliz devi City ile mücadele edecek.

UEFA'dan büyük hata! TFF Başkanı'ndan yabacı kuralı sözleri! "Yıl sonunda..." Dursun Özbek'ten şampiyonluk mesajı! "Cumhuriyetimizin 100. yılında..." Şenol Güneş'in yeni jokeri!