İstanbul'da ikinci İtalyan-İngiliz finali: Muhtemel ilk 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde bu akşam İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan temsilcisi Inter karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak maçı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. İşte maçın muhtemel ilk 11'leri.

İstanbul'da ikinci İtalyan-İngiliz finali: Muhtemel ilk 11'ler

 

İstanbul, ikinci kez bir Şampiyonlar Ligi Finali'ne ev sahipliği yapacak. En son 2005 tarihinde bir final maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Yine bir İtalyan ekibi olan Milan ile İngiliz temsilcisi olan Liverpool'u karşı karşıya getiren maçı penaltı atışlarıyla Liverpool kazanmıştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ'NDE 4.TÜRK OYUNCU

Bir Türk oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadı. 2002 yılında Yıldıray Baştürk'ün forma giydiği Bayer Leverkusen, finale yükseldi fakat Real Madrid'e kaybetti. 2010 senesinde Hamit Altıntop'un oynadığı Bayern Münih de bu başarıyı sağladı. Onun da kaderi Yıldıray ile aynı oldu. Inter'e mağlup oldu. 4 yıl sonra, Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, bu heyecanı yaşadı ancak onun da yaşadıkları benzer oldu. 9 yıl sonra Hakan Çalhanoğlu, yaşadığımız kötü seriyi bozmaya çalışacak.

 İŞTE MUHTEMEL İLK 11'LER

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.00'de oynanacak olan Manchester City-Inter finalinin muhtemel ilk 11'leri:

Manchester City (4-3-3): Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Ake, John Stones, Rodri, Kevin De Bruyne, İlkay Gündoğan, Jack Grealish, Riyad Mahrez, Erling Haaland.

Inter (3-5-2): Onana, Matteo Darmian, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

İstanbul
Fenerbahçe'nin final kadrosu belli oldu UEFA Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret Aziz Yıldırım aday çıkaracağı iddialarına çok kızdı Gökhan Gönül'den Aguero'ya jest