İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Ayrılmak istiyor"

İspanyol basını, Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler'e ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Carlo Ancelotti'den beklediği forma süresini alamayan ve yedek kalmak istemeyen Arda'nın, Madrid yönetiminden ayrılmayı talep edebileceği iddia edildi.

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Ayrılmak istiyor"
  • Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler için beklenmedik bir iddia ortaya atıldı.

SÜPER KUPA TÖRENİNDEKİ GÖRÜNTÜSÜ ÇOK KONUŞULDU

  • Real Madrid'in Atalanta'yı yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazandığı gece buruk olduğu gözlenen genç yıldız, kupayla fotoğraf çektirmek istememişti.İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Ayrılmak istiyor" - Resim : 1
  • Luka Modric'in yoğun çabası sonucu ikna olan Arda, tecrübeli yıldızla birlikte poz vermişti.

 ANCELOTTİ ÖZEL GÖRÜŞTÜ

  • Atalanta karşısında yedek soyunan ve maçın 88. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in Carlo Ancelotti ile maç sonrası yaptığı görüşme de dikkat çekmişti.

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Ayrılmak istiyor" - Resim : 2

  • Defensa Central'de yer alan habere göre; İtalyan teknik adam, Süper Kupa'da yalnızca birkaç dakika süre verdiği 19 yaşındaki futbolcuya sezonun devamında bu durumun böyle devam etmeyeceğini ve daha fazla süre bulacağını belirtmişti.

AYRILABİLİR İDDİASI

  • Real Madrid Confidencial'de yer alan habere göre; Arda Güler, Real Madrid yönetiminden ayrılmayı talep edebilir.

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: "Ayrılmak istiyor" - Resim : 3

  • Arda'nın Brahim Diaz ile birlikte forma şansı bulmasının zor olduğunu yazan İspanyollar, iki oyuncunun da kısa süre içinde takımdan ayrılabileceğini ileri sürdü.
Göztepe-Fenerbahçe maçına dair detaylar Lille maçı sonrası Mourinho'dan neşter! Galatasaray, Konyaspor karşısında hata yapmadı! Konyaspor - Galatasaray maçının ilk 11'i