İSPANYA SÜPER KUPA FİNALİ: Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz veren kanallar

Real Madrid ile Barcelona, İspanya Süper Kupa finalinde kozlarını paylaşacak. İki dev takım, La Liga'dan sonra Suudi Arabistan'da Süper Kupa için karşı karşıya geliyor. Ancellotti, Barcelona karşısında Arda Güler'e forma şansı verecek mi merak ediliyor. Peki, İspanya Süper Kupa finali Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İSPANYA SÜPER KUPA FİNALİ: Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz veren kanallar

İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Barcelona, Riyad'da karşılaşacak. Real Madrid, Suudi Arabistan'da düzenlenmeye başlaması sonrasında kupayı üç kez üst üste kazanmıştı. Bu akşam ise 4. kez müzesine götürmek istiyor. Gözler, Real Madrid'de Arda Güler'de olacak. İşte Süper Kupa finali Real Madrid Barcelona maçını yayınlayan kanallar, muhtemel ilk 11'ler...

REAL MADRID BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid ile Barcelona'nın karşılaşacağı İspanya Süper Kupa finali, 14 Ocak Pazar günü oynanacak. Riyad'daki Al Awal Stadında oynanacak dev maçın başlama saati TSİ 22.00. Real Madrid - Barcelona maçı Tivibu Spor 1 kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca El Clasico, AZ Sport 7, Supersport, Sport 1, DAZN, Canal + 5, ESPN, SKY HD, Movistar Plus+, Movistar Supercopa de España, Movistar+, ABC gibi birçok uluslararası kanaldan canlı olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD - BARCELONA SAKATLIKLAR VE CEZALAR

Her iki takım da maçın sonucunu önemli ölçüde etkileyebilecek kilit oyunculara sahip etkileyici kadrolara sahip. Real Madrid'de Vinicius Jr, Rodrygo ve Jude Bellingham gibi oyuncuların kritik rol oynaması beklenirken, Barcelona muhtemelen Robert Lewandowski, Pedri ve Ferran Torres'in yeteneklerine güvenecek.

Real Madrid, sezonu kapatan David Alaba ve Thibaut Courtois gibi kilit oyuncuların yanı sıra sakatlıkları nedeniyle kenara alınan Lucas Vázquez ve Éder Militão'dan yoksun sahaya çıkacak.

Barcelona'da Marcos Alonso ve Íñigo Martínez'in forma giyme ihtimalleri düşük.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Real Madrid: Kepa, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Tchouameni, Kroos, Valverde, Bellingham, Vinicius, Rodrygo.

Barcelona: Peña, Kounde, Araujo, Christensen, Balde, Gundogan, Roberto, De Jong, Raphinha, Torres, Lewandowski.

Rizespor Adana Demirspor'u mağlup etti Açılış maçında Fildişi güldü Galatasaray'ın konuğu Kayserispor Alperen double double yaptı Houston'a yetmedi