İspanya Gürcistan EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya ile Gürcistan, bugün EURO 2024 son 16 turunda karşılaşıyor. Kazanan çeyrek finale yükselecek ve rakibi de ev sahibi Almanya olacak. Peki, İspanya Gürcistan EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya Gürcistan EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında İspanya ile Gürcistan, son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Grubunu lider bitiren İspanya ile en iyi grup üçüncüsü olan Gürcistan arasında çeyrek final mücadelesi yaşanacak.

İSPANYA GÜRCİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 tur maçında bugün İspanya ile Gürcistan karşılaşacak. Köln Stadı'nda yapılacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadelede Fransa Futbol Federasyonundan hakem François Letexier düdük çalacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Türk asıllı Hollandalı Serdar Gözübüyük olacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak. 

REKABETTE 8. RANDEVU

İki takım, yarın tarihlerinde 8. kez karşı karşıya gelecek.

İspanya ile Gürcistan, daha önce A milli takımlar düzeyinde 6'sı resmi, 1'i özel maç olmak üzere 7 kez mücadele etti. İspanya resmi müsabakaların tamamını kazanırken, Gürcistan ise tek galibiyetini özel maçta aldı.

İspanyolların attığı 19 gole, Gürcüler 4 golle karşılık verebildi.

MUHTEMEL 11'LER

İki ekibin bu akşamki müsabakaya şu kadrolarla çıkması bekleniyor:

İspanya: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte (Nacho), Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams

Gürcistan: Mamardashvili, Tsitaishvili, Dvali, Kashia, Kverkvelia, Kakabadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Kvaratskhelia, Mikautadze

 

İngiltere Slovakya EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman başlıyor? Türkiye Avusturya EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var 30 Haziran?