İsmail Kartal'dan hakeme tepki: Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe, sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Maça hakem tartışmaları damga vurdu. Basın toplantısında bu konu hakkında konuşan İsmail Kartal, "Her hafta aynı şey oluyor. Kulübümüz gerekli adımlar atacaktır herhalde" dedi.

İsmail Kartal'dan hakeme tepki:  Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 7.haftasında Fenerbahçe, sahasında Çaykur Rizespor'u Syzmanski, Dzeko, İrfan Can, King ve Tadic'in attığı gollerle 5-0 mağlup etti.

Maça hakem Cihan Aydın damga vururken, tribünler zaman zaman tepkisini gösterdi. Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan İsmail Kartal, Cihan Aydın'ı eleştirdi. İşte satır başları...

İsmail Kartal'dan hakeme tepki:  Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor - Resim : 1

"BAŞTAN SONA FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞTIK"

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, Rizespor'un ligin en genç ve en çok koşan takımlarından olduğunu belirtti. Oyun güçlerini sürekli artırmaya çalıştıklarını dike getiren Kartal, "Oyuncularımız taktik disipline bağlı oynadı, onları tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar futbol oynamaya çalıştık. Pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız. Oyuncuların iştah ve coşkusu beni mutlu ediyor. Her geçen gün çeşitli organizasyonlarımız oluyor. Oyuncular da bundan mutlu oluyor." ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal'dan hakeme tepki:  Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor - Resim : 2

"EMEKLERİN HEBA EDİLMESİ CAN SIKIYOR"

"Hakemler hakkında konuşmadım ama bu akşam öyle bir noktaya geldim ki beni konuşmak zorunda bırakacakları seviyeye geldim. Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor. Başkanımız bu konuyla ilgili hafta içi net bir açıklama yapacak."

İsmail Kartal'dan hakeme tepki:  Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor - Resim : 3

"BENİ KONUŞTURMASINLAR"

"Maçtan sonra birçok objektif dostumuz beni arayarak penaltının penaltı olduğunu, golümüzün de verilmesi gerektiğini söylediler. Ben hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama beni konuşmaya mecbur bırakmasınlar! Her hafta aynı şey oluyor. Kulübümüz gerekli adımlar atacaktır herhalde."

Fenerbahçe
Kanarya kayıpsız devam ediyor 5 gollü İstanbul derbisini Paşa kazandı Milli cimnastikçiler Belçika'da tarih yazdı İşte Arda'nın sakatlık maliyeti! Real ne kadar ödedi?