İskoçya Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 İskoçya Macaristan maçı canlı izle

İskoçya ile Macaristan, EURO 2024'te son hafta maçında bugün karşı karşıya gelecek. A grubunda İskoçya 1 puanı var. Gruptan çıkmak isteyen İskoçya, galip gelip diğer maçtan gelecek sonucu bekleyecek. Peki, İskoçya Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İskoçya Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 İskoçya Macaristan maçı canlı izle

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında A grubunda İskoçya ile Macaristan, bu akşam karşılaşıyor. Grupta İskoçya'nın bir puanı var. Macaristan ise 0 puanla sonuncu sırada. İskoçya'nın gruptan çıkabilmesi alacağı sonuca bağlı. Peki, İskoçya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayın kanalı...

İSKOÇYA MACARİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A Grubu 3. ve son maçında bu akşam İskoçya ile Macaristan karşı karşıya gelecek. Stuttgart Arena'da yapılacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı Arjantin Futbol Federasyonundan hakem Facundo Tello yönetecek. Maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

İskoçya'nın ikincilik ümidi sürüyor

Grupta 1 puanı bulunan İskoçya, ikinci olarak son 16 turuna yükselmek için umutlarını koruyor.

Turnuvadaki ilk maçında Almanya'ya 5-1 yenilen İskoçlar, ikinci müsabakada İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. Yarın Macaristan'ı yenmesi durumunda İskoçya, ikincilik için aynı saatte Almanya ile karşılaşacak İsviçre'nin yenilmesini bekleyecek. İsviçre'nin Almanya'dan en az 1 puan alması durumunda İskoçlar, en iyi 4 grup üçüncüsünden biri olmayı bekleyecek.

Rekabette 10. randevu

İki takım tarihlerinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan tamamı dostluk maçı niteliğindeki 9 müsabakada 4 kez İskoçlar, 3 kez de Macarlar mutlu sona ulaştı. İki mücadele de beraberlikle sonuçlandı. İskoçya'nın attığı 17 gole, Macaristan 15 golle karşılık verebildi.

İki ülke tarihlerinde ilk kez A milli takım seviyesinde bir resmi maçta karşılaşacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

İskoçya: Gunn; Hendry, Hanley, McKenna; Ralston, McGregor, Gilmour, Robertson; McTominay, Adams, McGinn

Macaristan: Gulácsi; Botka. Orbán, Dárdai; Bolla, Schäfer, Styles, Kerkez; Sallai, Szoboszlai, B. Varga

 

Transfer dönemi ne zaman başlıyor? Yaz transfer dönemi başlangıç tarihi İsviçre Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024'te bugün hangi maçlar var? Türkiye Portekiz maçında tatlı anlar