Inter Benfica Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

İnter ile Benfica, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında karşılaşacak. İlk maçta İnter, deplasmanda Benfica'yı 2-0 yenmişti. Rövanşa avantajlı çıkan İnter, yarı finale daha yakın. Peki, İnter Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler ve takımların son durumları...

Inter Benfica Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalistleri bu akşam belli olacak. Çeyrek final rövanşında İnter'in konuğu Benfica. İlk maç İnter'in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İnter, Benfica ile oynadığı maçları hiç kaybetmedi. Futbolseverler, bu akşam oynanacak İnter Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırıyor. Şifresiz mi yayınlanacak merak ediyor.

INTER BENFICA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İnter Benfica maçı 19 Nisan Çarşamba günü Giuseppe Meazza'da oynanacak. TSİ saat 22.00'de başlayacak Inter-Benfica City maçı TV8,5'tan şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı İspanyol hakem Del Cerro Grande'nin yönetecek.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Bu akşam oynanacak karşılaşmada İnter'de Dalbert ve Skriniar'ın sakatlıkları nedeniyle forma giymesi beklenmiyor. de Vrij'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Benfica'da ise Bah ve Draxler, İnter'e karşı oynayamayacak. Ristic'in ise forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. 

INTER-BENFICA MUHTEMEL 11'LER

Inter: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Dimarco, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Lautaro Martinez, Dzeko

Benfica: Vlachodimos, Moraes, Silva, Otamendi, Grimaldo, Luis, Aursnes, Joao Mario, Rafa Silva, Gonçalo Ramos

Beşiktaş'tan iç transferde 2 imza! F.Bahçe derbiyi farklı kazandı seride öne geçti Başakşehir Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milan 16 yıl sonra yarı finalde