Burnley - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Burnley, İngiltere Premier Ligi altıncı haftasında Manchester United ile karşılaşacak. Manchester United, sezona iyi başlangıç yapmadı ve Şampiyonlar Ligi gruplarına da yenilgi ile başladı. Peki, Burnley - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Burnley - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Premier Liginde heyecan altıncı hafta maçları ile devam ediyor. Ligde 13. sırada olan Manchester United, 19. sıradaki Burnley'e konuk olacak. Premier Ligi yakından takip edenler, Burnley Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. Peki, Burnley Manchester United maçı nereden, hangi kanaldan, nasıl izlenir?

BURNLEY MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Ligi altıncı haftasında Burnley, Manchester United'ı konuk ediyor. Turf Moor Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 22.00. Burnley Manchester United maçı beIN Sports 3 Turkey kanalından, TOD uygulamasından ve online internet üzerinden beIN Connect üyeliği ile izlenebilir.

MANCESTER UNITED'DA SAKATLIKLARA DAİR SON DURUM

Erik ten Hag, Manchester United'ın Burnley ile oynayacağı Premier Lig maçı öncesinde sakatlıklarla ilgili bilgi verdi.

Carrington'daki basın toplantısında patrona Raphael Varane, Mason Mount, Sofyan Amrabat, Tyrell Malacia ve Harry Maguire'ın potansiyel uygunluk durumları soruldu ve Bayern Münih yenilgisi için Almanya'ya gitmeyen Maguire'ın antrenman sonrası rahatsızlık hissetmesi nedeniyle dönüşe en yakın isim olabileceği belirtildi.

"Belki, dediğiniz gibi, Harry Maguire," diye yanıtladı Ten Hag. "[Cuma öğleden sonra] antrenmandan sonra daha iyi göreceğiz. Ama Varane antrenman yapacak ve göreceğiz. Amrabat antrenman yapacak ve göreceğiz. Mount da öyle ama hepsi kısa ya da uzun süreli oynamadı.

"Varane, açıkçası, en kısa [süre] dışarıda kalan kişiydi."

BURNLEY SON DURUM

Clarets, Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldıkları maçta gördüğü kırmızı kartın ardından üç maç ceza alan golcü oyuncusu Lyle Foster'dan yoksun.

Menajer Vincent Kompany, takımında sakatlık endişesi olmadığını ve Vitinho'nun dizindeki sorundan sonra tekrar hazır olabileceğini açıkladı.

City'nin eski kaptanı maç öncesi basın toplantısında "Lyle'ın cezalı olması dışında" dedi. "Hala bu durumu yönetmemiz gerekiyor ama herkes sağlıklı ve Cumartesi günü oynamaya hazır."

Geçmişte bize karşı dört kez gol atan Jay Rodriguez, Foster'ın yerine oynayabilirken Hjalmar Ekdal, Darko Churlinov ve Michael Obafemi'nin hala sahada olmaması muhtemel.

 

Manchester City - Nottingham Forest maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları, Paris 2024 kotası Japonya karşısında! Canlı izle Rıza Kayaalp ikinci oldu