İngiltere - Kolombiya çeyrek final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA Kadınlar Dünya Kupası çeyrek finalinde İngiltere ile Kolombiya karşı karşıya geliyor. Avustralya'nın Sidney şehrinde oynanacak karşılaşmanın maç saati, canlı yayın kanalı merak ediliyor. Peki, İngiltere - Kolombiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere - Kolombiya çeyrek final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere ile Kolombiya, FIFA Kadınlar Dünya Kupası çeyrek finalinde karşılaşacak. Avustralya ile Yeni Zelanda'nın ortaklaşa düzenlediği Kadınlar Dünya Kupasında çeyrek final heyecanı devam ediyor. Peki, İngiltere - Kolombiya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İNGİLTERE - KOLOMBİYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere ile Kolombiya çeyrek final maçı, Accor Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati TSİ 13.30. İngiltere Kolombiya maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

İngiltere Kolombiya maçı canlı yayını

İNGİLTERE KOLOMBİYA ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

İngiltere, son turunda Çin ile eşleşti. Karşılaşmadan 6-1 galip ayrılan İngiltere, çeyrek finale yükseldi.

2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası son 16 turunda Kolombiya, Jamaika'yı 1-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Ve çeyrek finalde İngiltere ile eşleşti.

Çeyrek final maç programı TSİ şöyle:

11 Ağustos Cuma:

04.00 İspanya-Hollanda

10.30 Japonya-İsveç

12 Ağustos Cumartesi:

10.00 Avustralya-Fransa

13.30 İngiltere-Kolombiya

Avustralya - Fransa çeyrek final maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fırtına galibiyetle başladı! Fred transferi resmen açıklandı! Fenerbahçe Cengiz Ünder ile anlaştı! İstanbul'a geliyor