Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

Milli basketbolcu İlkan Karaman, geçirdiği trafik kazası sonrası 34 yaşında hayatını kaybetti. Karaman Türkiye'de Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe ve Beşiktaş forması da giymişti.

Milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

Milli basketbolcu geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

TÜRKİYE'DE FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR

Karaman, Türkiye'de Tofaş, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem, Beşiktaş, İstanbul BB, Büyükçekmece, Petkim, Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova formalarını giymişti.

KAZA NASIL OLDU?

Dalış yapmak için Dalaman’a giden Karaman, arkadaşının benzin aldığı esnada yol kenarında beklerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı kaldırıma çıkarak Karaman’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altında kalan Karaman, olay yerinde hayatını kaybetti.

İLKAN KARAMAN KİMDİR?

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında yetişmiş; kariyerinde Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve son olarak Çayırova Belediyesi formalarını terletmişti.

BEŞİKTAŞ'TAN PAYLAŞIM

2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.

İbrahim Bölükbaşı'ndan altın madalya Fenerbahçe'nin referansı Wanda! UEFA'dan Başakşehir'e ceza Takımdan memnunum